QUIENES SOMOS - Associació Humanitària de Solidaritat
     
 
 
Portada Quiénes Somos Actualidad de AHS Editorial Opinión LaiLa Produktions Contacto
 
LAiLA PRODUKTIONS
 

LA I LA PRODUKTIONS SCP és una productora que vol utilitzar les imatges i el llenguatge cinematogràfic com un compromís, mostrant les conseqüències dels desequilibris econòmics, la discriminació i la misèria, realitat del món actual per milions de persones, i l’impacte sobre els més febles en la seva salut i educació que els ancora en la pobresa sense sortides.

Ens proposen mostrar la realitat sense transformar-la, construint un material de sensibilització que eduqui en valors i denunciï els desequilibres i la injustícia d’un sistema que exclou una bona part de l’humanitat i els obliga a viure per sota del llindar de la pobresa.

El llenguatge cinematogràfic i el documental com a mètode d’expressió, permet arribar a tota mena de públic sense ficció. Són les imatges i no les paraules les que mostren la realitat que la càmera capta. La postproducció, honesta i degudament treballada, confecciona un producte preparat per ser exposat, que permeti ser objecte de discussió, de debat i eina pedagògica per als més joves.

LA I LA PRODUKTIONS SCP no té ànim de lucre. LA I LA PRODUKTIONS treballa per la universalització de la cooperació i la solidaritat, eines fonamentals per a la humanització i la transversalització de la justícia, instruments imprescindibles per la pau, única lluita, com deia Albert Camús, que val la pena establir.

 

 
 
 
 
A CONTINUACIÓN PUEDES VER EXTRACTOS DE ALGUNOS DOCUMENTALES PRODUCIDOS POR LAILA PROD.. SI ESTAS INTERESADO EN OBTENER LA EDICIÓN COMPLETA, PONTE EN CONTACTO CON NOSOTROS.
 
 
DOCUMENTAL MISSATGERS

Get the Flash Player to see this player.

 
 
DOCUMENTAL TIERRA DE INVISIBLES

Get the Flash Player to see this player.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AHSORG.ORG / A.H.S Associació Humanitària de Solidaritat / SITEMAP / contacto: info@ahsorg.org / Diseño WEB: Colxi
Pàgina Web Financiada per AreaVisual (www.areavisual.com)